Samen met jouw KADEE gaan wij op zoek naar een keitoffe kinderbril in de juiste maat, kleur en vorm. Wij hebben een uitgebreid assortiment kinderbrillen voor elk type gebruik en elk budget. Zo hebben we alledaagse brillen, ravottersbrillen, zonnebrillen en sportbrillen.

Optiek Geertrui heeft al 25 jaar ervaring in het aanpassen en bijstellen van kinderbrillen, Sinds 2022 hebben wij een apart deel van de winkel ingericht speciaal voor de KADEE’S onder ons, zo kunnen zij in een toffe omgeving hun bril uitkiezen.

kadee-winkel

Kom jij met jouw KADEE graag langs?

Maak zeker een afspraak zodat jouw KADEE niet hoeft te wachten indien het wat drukker is.

Myopie

Myopie of bijziendheid bij kinderen neemt de laatste jaren sterk toe, maar wat wil dit juist zeggen? Myopie is een oogaandoening waarbij het licht niet mooi op het netvlies gebroken wordt, het brandpunt valt voor het netvlies waardoor men niet scherp ziet. Bij progressieve myopie groeit het oog stelselmatig en dit gaat gepaard met een toenemende sterkte. Niet onbelangrijk is dat erfelijkheid een rol speelt, kinderen waarvan de ouders myopie hebben hebben zelf tot 6x meer kans om myopie te ontwikkelen dan kinderen waarvan de ouders geen myopie hebben.

Wist je ook dat er behandelingsglazen en lenzen op de markt zijn die de groei van het oog remmen, hierdoor remmen we ook de toename van de brilsterkte. (Het opstarten van een behandeling gebeurt altijd in samenspraak met een oogarts.)

Wij bij Optiek Geertrui hebben al verschillende bijscholingen gevolgd hieromtrent en hierdoor kunnen wij jullie als ouder van en als KADEE de juiste info en begeleiding geven.

Als experts in het vak dragen we graag samen zorg voor de ogen van jouw kind.

Wist je dat?

Wij werken met een kids-pas, hierbij is er een garantie van 1 jaar op niet fabricagefouten en een gratis ravottersbril met 1.5 glazen